STERİL TIBBİ SÜLÜK YETİŞTİRİCİLİĞİ EĞİTİM KURSU

STERİL TIBBİ SÜLÜK YETİŞTİRİCİLİĞİ EĞİTİM KURSU

Kurs sonunda başarılı kursiyerlere onaylı sertifika verilecektir.

TARİH: 31 Mart- 01-02 Nisan 2018 ve 07-08 Nisan 2018 (Cumartesi, Pazar, Pazartesi günleri)
KURSUN VERİLECEĞİ YER: Fırat Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi Konferans Salonu
KURS SÜRESİ: Toplam 48 saat
SERTİFİKA KURS PROGRAMININ SINAVI: 09 Nisan 2018, Pazartesi günü saat 10.00’da Fırat Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesinde Yapılacaktır.
KURSA KATILIM: Bu Sertifika Kursuna, Tıbbi sülük yetiştiriciliği alanında çalışacak veya tıbbi sülük yetiştiriciliği yapacak olan Lise, Önlisans mezunları, Su Ürünleri Mühendisleri, Ziraat Mühendisleri, Veteriner Hekimler, Biyologlar, Gıda Mühendisleri, Kimyager ve Kimya Mühendisleri ile yatırımcılar katılabilirler. Ayrıca herhangi bir önlisans veya lisans programında öğrenim görmekte olan öğrenciler de kursa katılabilirler.
KURS ÜCRETİ: 1000 TL
MÜRAACAT YERİ: Fırat Üniversitesi, Sürekli Eğitim Merkezi (FÜSEM)
NOT: Kayıtlar 20 kişiyle sınırlandırılmış olup, kayıt önceliği dikkate alınacaktır.
DERSİ VEREN: Prof.Dr. Naim SAĞLAM (F.Ü. Su Ürünleri Fakültesi)